Picture flashback: Island bouldering

Finding boulders wherever we go, it’s always a great little adventure. Here the island of Hållö on the westcoast of Sweden, no crashpad made for som interesting topouts..

20130710-200618.jpg

20130710-200717.jpg


5 reaktioner på ”Picture flashback: Island bouldering

 1. Hej!
  Jag läser din blogg ganska frekvent. Jag finner den mänsklig och därmed intressant. Jag har en fråga (el flera) ; vi funderar på att åka ner till västkusten vår sista semestervecka. Men vet inte vad som är bäst. Vi suktar efter Smögen, dock vill vi kunna tälta fritt, gärna på en klippa. Och gärna på iaf två/tre olika. Klättermässigt är vi rookies, allra helst utomhus så det behöver nädvändigtvis inte finnas nära, men gärna. Och gärna paddelmöjlighet. Om du vet några gemytliga ställen/ställe som passar in på detta så dela gärna med dig?! 🙂 om detta inlägg dyker upp två ggr så är det min lur som sköter sig själv kan tilläggas. Dens egna vilja svämmar över ibland..
  Med vänlig hälsning, jeanette

  1. Hej!
   Stort tack för att du läser bloggen, det värmer att höra!

   Jag skulle rekommendera att ni om ni vill campa tar kontakt med Klättertorpet där våra goda vänner Petter & Hanna Restorp har en camping som är nära den absolut finaste klättringen. De är grymma klättrare och håller även kurser här nere. De har också jättebra koll på var det annars går bäst att tälta. Smögen är tyvärr oerhört exploaterat numera men värt ett dagsbesök för en räkmacka och lite shopping 😉 En liten tur ut till Hållö är också otroligt vackert!! Se bilderna från bloggen!

   Gå in på http://www.klattertorpet.se så hittar ni kontaktuppgifter till Petter & Hanna. Det är mitt allra bästa tips både för boende och klättring!

   Ha en fin semester!!

   Med vänlig hälsning,
   Maja

   1. Tack! Jag ska kika in där :). Ha en skön sommar! Och fortsätt skriva på bloggen som du gör! Det är bra med mänskligt virrvarr av tankar i strävan att bli sitt bästa jag! 🙂 ibland är det tröttsamt med bloggar där allt bara är toppar och det inte går att skönja dalar. Livet är båda, utan lidelse – ingen riktig lycka! (Om du förstår hur jag menar..)

   2. Tack, återigen! 🙂 Jag lovar att fortsätta på samma vis. Det är det enda sätt jag känner är ärligt och annat vore omöjligt för mig.. Väldigt kul att höra att ni uppskattar bloggen, det motiverar mig att fortsätta! Ha det gott!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s