Picture flashback: Fontainebleau love

Going to Fontainebleau now and then should be a foundation in every life of a climber. The climbing is humbling and motivating as well as being classic and sort of the birth ground for bouldering. My first time there was ten years ago and I still return almost every spring or fall. Some flashbacks from spring 2012, dutch climber on ”La Baleine” 7A+, Anders on Unknown mantle 6C and me on ”Le mur les lamentations” 7A+

20130715-183349.jpg

20130715-183422.jpg

20130715-183510.jpg


2 reaktioner på ”Picture flashback: Fontainebleau love

    1. Haha, ja idag gick det inte så bra efter en vecka på mässa i ett hett Tyskland med för mycket weissbier 😉 Men desto bättre för mig på Odon iallafall, så något gott! Jag uppdaterar snarast om han gör Electric, såklart //Maja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s