MOVEFANATIC – Klättring. Funktion. Osteopati.

Välkommen till Movefanatic, vårt rykande nya, färska företagsnamn! Detta är ett namn som kom till mig för många år sedan när jag startade en privat blogg om klättring, träning och alla de utmaningar man stöter på däri. Namnet symboliserar allt det som både jag och Christian brinner för; en passion för klättring, rörelse, funktion och beröring. Vi ser på klättring, träning och kost med holistiska ögon och för oss handlar det om att finna hälsa genom att behandla sin kropp som en helhet i behov av balans. Balansen uppnår man genom motion, god kost, beröring och funktionalitet – men man måste också vara lite smått fanatisk och passionerad för att uppleva det där lilla extra glädjemomentet! Det gör vi båda i klättring och detta vill vi dela med oss av.

Att röra sig och att bli rörd är två saker vi båda vill arbeta för att människor av alla slag ska få uppleva glädjen i! Vi är definitivt båda ”movefanatics” och det hoppas vi att även ni andra vill bli.

Nu har vi också börjat spåna mer ingående på framtida planer och hoppas kunna presentera fler och fler med tiden för er. Först och främst kommer vi fortsätta med kurserna i klätterträning den här hösten och till våren kommer vi starta igång andra aktiviteter som vi både tror och hoppas blir uppskattade! Nu har även Christian besökt STAC nere i Ronneby och fått ta del av det som är positivt och inspirerande med deras filosofi kring rehabilitering och funktionalitet i träning. Allt måste ses med kritiska ögon men vi är båda övertygade om att vi kan använda många av de verktyg vi fått med oss från deras Grundtränarutbildning och deras Professional-utbildning. Så även vår kompetens utvecklas och det är vi glada för!

Så kortfattat, vad är det då Movefanatic erbjuder och vad har vi för kompetens?

  • Klättring. En bred och mångårig erfarenhet från klätterträning och insikt i metoder för att både bli en starkare och mer skicklig klättrare.
  • Funktion. En förståelse för och en grundad kunskap i funktionella rörelsemönster, oavsett det handlar om klättring, styrketräning eller manuell terapi/osteopati. Vi erbjuder coaching för bättre ergonomi i din träning och ökad kroppsmedvetenhet! Vi har också ett stort intresse för kost och tycker att detta hamnar under funktion – funktionell mat är lika viktigt som funktionell träning.
  • Osteopati. En djup förståelse och kompetens inom manuell terapi genom Osteopati – en holistisk behandlingsmetod för skadeprevention, rehabilitering och funktionalitet.
IMG_3178
Ökad styrka och sportspecifik utveckling genom klätterträning.

 

IMG_2465
Funktionalitet genom förståelse för biomekanik & ergonomi

 

osteopati
Förbättrad rehabilitering och skadeprevention genom Osteopati.

 

 

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s