Samarbeten & vänner; Stella Plantin!

Vi är stolta över att få presentera några samarbeten som vi har skapat med engagerade klättrare från alla delar av communityt! Vår ambition är att samarbeta med klättrare som på olika sätt är dedikerade till sin sport och som på olika vis vill träna för att bli bättre – oavsett disciplin eller ålder.

Först ut vill vi presentera Stella Plantin – en av Sveriges främsta kvinnliga tävlingsklättrare & en positiv idrottskvinna med en skön attityd till sporten! Hon presenterar sig själv i texten nedan och vi kommer framöver följa hennes träning och också låta henne uppdatera er läsare genom egna ord. Tanken med våra vänner här är att visa på hur klätterträning kan se ut i verkligheten och förhoppningsvis inspirera er att själva lära er mer om denna spännande sport! 🙂 Välkommen Stella!

Namn: Stella Plantin
Ålder: 21
Jobbar med:
Läser 25% på universitetet, jobbar som klätterinstruktör och tränare på Klätterlabbet och Klätterfabriken och står i kassan på Klätterfabriken.
Bakgrund i klättring (hur länge Du klättrat, hur Du började osv):
Jag har klättrat sedan 2009 (som 15-åring) då jag började som elev i ungdomsklättringen på Klätterfabriken. Därefter kastades jag in i juniorlandslaget och nu klättrar jag de flesta dagrarna i veckan.
Inriktning i klättring:
Jag tränar och tävlar men trivs också mer än bra i skogen (hade velat få ihop det så jag kan klättra mer ute). Klättrar både led och bouldering.
Mål & förhoppning med Din klättring:
Nu vill jag lägga fokus på att bli hel/hålla mig hel i första hand. Att hålla mig skadefri prioriteras före “utveckling”, men självklart önskar jag bli bättre och bättre på att klättra både inomhus och utomhus. Jag vill behålla glädjen för om jag gör det vet jag att motivationen kommer följa med. Jag vet att jag behöver vara mer eller mindre skadefri för att finna glädjen, vilket är anledningen till att jag vill hålla mig hel och ha en fungerande kropp.
11378966_961607310558423_621688179_n(1)
Stella Plantin på ”Hybrid” 7c, Seglora

10005300_1619172821703581_625687606_n
Stella Plantin på ”30-åriga kriget” 7c+, Viks Kile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s