Samarbeten & vänner; William Falkenström

Vi fortsätter stolt att presentera våra vänner på Movefanatic som består av engagerade klättrare, med olika bakgrund och målsättningar som alla söker efter att utvecklas och bli mer funktionella i sin klättring!
WILLIAM FALKENSTRÖM, 25 år
Klätterinstruktör på Klätterlabbet och Ingenjörsstudent på Chalmers.

Det var i januari 2013 som jag nyfiket följde med min vän Ted för att prova på klättring. Han hade starka nypor och jag blev nog lite inspirerad av det. Från första gången jag följde med och provade bouldering så var jag såld! Jag klättrade nästa gång två dagar senare…

Det jag tyckt varit roligast hittills har varit sportklättring ute på klippa. Jag har tränat inne, både rep och bouldering, för att kunna komma ut och prestera. Efter att ha gjort 100 nya leder utomhus i år så börjar jag bli lite sugen på vad boulder-scenen har att erbjuda!

Mitt mål med klättringen är att ha en livslång aktivitet att ägna mig åt som kan ge mig många timmar glädje, lackande panna och hårda biceps! Mitt mest kortsiktiga mål för tillfället är att bli hel i mitt finger. Nästa säsong hade det varit kul att få ner en 8a eller två på rep. Mitt långsiktiga tänk är att klättringen ska vara inspirerande och roligt samtidigt som det ger bra träning och gör min kropp funktionell!
Williambild2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s