Släpp klättraren fri, det är vår! 

Jag vet inte om det är vi som är tidigt ute eller våren som är sen – men den planerade klättringen i Stockholm nu i helgen snöade bokstavligen inne  och dränktes i slask.. Vi fick ändå lite stimulans av ett besök till Klätterverket; det är otroligt bra att då och då klättra på andra gym än det man är van vid. Både kul och utvecklande! Min egen uthållighet är dock inte vad man kunnat drömma om men William verkar redan vara på väg in i toppform; därmed kan vi göra analysen att vår planerade ledpyramid kommer att se lite annorlunda ut än tänkt – faktum är att det nog blir bättre än förutspått! 

Den pyramid som vi tänkt utföra får vika aningen åt sidan för William, i mina ögon är synd att slösa en formtopp på mängdklättring även om den infaller vid ett aningen oväntat läge. Detta får också bli min sista input till honom som coach efter vår testperiod med honom på Movefanatic! Det är roligt att känna att det vi gjort under vintern har gett resultat och att rehabiliteringen fungerat. Det ska bli spännande att se var hans potential tar honom framöver! 🙂

För egen del kör jag på med mängdklättring på lättare grader för att successivt jobba mig uppåt i nivån. Med undantag för ett sedan länge uppsatt projekt i Bohuslän som jag tänker återvända till redan nästa vecka så känner jag att mängd är bästa sättet att komma iform för repklättring i vår och sommar.

Är du intresserad av att vara testperson för coaching i klättring på Movefanatic? Hör av dig på movefanatic@mail.com och berätta om dig själv så får du mer info om vad vi kan erbjuda!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s